Futuraqua

Jogtiszta a watereum

 A watereum kifejezést immár saját szellemi tulajdonának tekintheti a FuturAqua, támaszt nyújthat az árfolyamnak, hogy az új nagytulajdonos vásárolja a részvényeket.

Fókuszban a tokenizációs folyamat

Felgyorsulnak az események a Futur­Aquánál: az eredendően ásványvíztermelésre alapított társaság már az idén újraindíthatja a palackozást az alapi bázisán.  

Bővíti piacát a FuturAqua

A cég igazgatósági tagja a Világgazdaságnak elmondta, hogy két kiszerelésben fognak ásványvizet értékesíteni környezetbarát üvegpalackokban.

Újraindítják a palackozóüzemet

A klímaváltozás miatti aggodalmak egyre jobban felértékelik a vizet, s a tavaly létrehozott watereum coinokkal a tervek szerint már az idén kereskedni lehet.

Újraindítják a palackozóüzemet

A klímaváltozás miatti aggodalmak egyre jobban felértékelik a vizet, s a tavaly létrehozott watereum coinokkal a tervek szerint már az idén kereskedni lehet – nyilatkozta a Világgazdaságnak Kis-Benedek Róbert Ferenc.

Újranyitja palackozóját a FuturAqua

A Standard kategóriába frissen átsorolt FuturAqua lehet az egyik nyertese az ásványvízpiac megtisztulási folyamatának. A társaság cégvásárlásokat tervez, és még az idén megkezdődhet a kereskedés saját kriptovalutájával, a vízfedezetű watereummal.
Világgazdaság Piactér