Pénz- és tőkepiac

Árhullámokon szörföl a FuturAqua

Vajon milyen hulladékgazdálkodási termékkel áll elő a társaság?

A héten 70 forintról 85 forintig emelkedett a FuturAqua, mely a csütörtöki napon közel 100 milliós forgalommal, bő 7 százalékos emelkedéssel magasan vezette a BÉT nyertesek listáját.

Miközben a tavalyi évben azért elég gyengén muzsikált a kispapír, hiszen 100 forint felett kezdte az évet és 60 forinton zárta.

Idén azonban erőre kapott a kurzus. Amiben annak is szerepe lehet, hogy úgy adagolja a híreket a menedzsment, mint valami kirakós játék darabjait.

Előbb jött a vízbázis vizsgálata és a gasztro Brandépítés, aztán a szállítói szerződés az FMCG szektor egyik vezető, de meg nem nevezett áruházláncával. Majd a védjegyoltalmi ügy, melyről még csütörtökön is nagyban folyt a vita a befektetői fórumon, hogy vajon miként értelmezhető a WASTEREUM megjelölés oltalmának elindítása. Amiről szerdán még csak azt lehetett tudni, hogy nem a vízfedezetű WATEREUM elírása, hanem egy jövőbeli, hulladékgazdálkodással összefüggő termék.

Fotó: facebook.com/futuraquanyrt

Aztán jött a csütörtöki közzététel a Tungsram együttműködésről. Eszerint a Futuraqua Nyrt. és a Tungsram Operations Kft. a körforgásos gazdaságot érintő projekt és termék gyártásának előkészítésében működik együtt, amely reményeik szerint hosszútávon biztosítja a felek kooperációjának lehetőségét. A Futuraqua továbbra is küldetésének tekinti, hogy megelőzze a felhasznált műanyagok keletkezését és felhalmozódását, ezáltal csökkentse azok mennyiségét.

Az újabb titokzatos közzététellel megint ellopta a társaság a hűséges kisbefektetői álmát. De holnap új nap, s talán újabb közzététel. Előbb vagy utóbb ki kell teríteni a lapokat.

Futuraqua Watereum Tungsram Wastereum
Kapcsolódó cikkek