Groupama

Van élet a focin kívül is a Groupamában

Az üzleti és a társasági élet egyik központjává vált a Groupama Aréna, amely most már a futballon kívül is 180-190 ren­dezvénynek ad otthont évente.

32 milliós bírságot kapott a Groupama

Az MNB 32 millió forint bírságot szabott ki a Groupama biztosítóra, egyebek közt a biztosítási ügyfélszerződéseket érintő jogsértések miatt.

A Groupama biztosítja a tanulókat

A Groupama Biztosító nyerte az általános gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítási szolgáltatásokról szóló állami tendert.

Több bevételből kisebb nyereség a Groupamánál

A Groupama Biztosító 2016-ban 97,43 milliárd forint díjbevételt ért el, 4,3 százalékkal magasabbat az előző évinél, az adózás utáni nyereség az előző évi 5,17 milliárd forintról 4,09 milliárd forintra csökkent - közölte a magyar számviteli szabályok alapján a biztosító az MTI-vel pénteken.

Jövő héttől kárelőleget fizethet a Groupama a veronai buszbaleset károsultjainak

A lehetőség szerint a jövő héten jelentősebb összegű kárelőleget fizet a veronai buszbaleset károsultjainak a Groupama Biztosító. A károsultak több mint felével felvette a kapcsolatot a társaság, akikkel az első adategyeztetés és kárigényfelmérés is megkezdődött - mondta a biztosító szolgáltatási ügyvezető igazgatója az MTI-nek.

A nem életág még mindig kevés nyereséget hoz

A legtöbb nagy biztosítónál gyengébbre sikerült a vagyonbiztosítási ág eredménye, mint az életágé. A tulajdonosok pedig szinte minden profitot kivittek az országból.
Világgazdaság Piactér