Hónig Péter

Hónig: Idén nem lesz gázválság!

Hónig Péter energiaügyi miniszter szerint tavaly azért zárta el Oroszország a gázcsapot, mert Ukrajnának tartozása volt felé, most viszont minden számlát kiegyenlítettek.

Nem lát kockázatot a kormány EMFESZ-ügyben

„Nem zárom ki, hogy az MVM Zrt. üzleti alapon beszáll az EMFESZ Kft.-be – bár gázkereskedői engedélye sincs –, ám azt nem állítottam, hogy ilyen lépésre készülne, én pedig nem is tárgyaltam erről” – cáfolta a tegnapi híreket lapunknak Hónig Péter energiáért is felelős miniszter.

Folyamatos törvénysértést követ el Hónig Péter?

Folyamatos törvénysértést követ el Hónig Péter, a közlekedési tárca vezetője azzal, hogy miniszteri megbízatása ellenére nem mond le a Magyar Vitorlásszövetség társelnöki posztjáról. A hatályos jogszabályok szerint ugyanis állami vezető nem lehet sportági szakszövetség tisztségviselője. A miniszter nem nyilatkozik – számol be a csütörtöki Magyar Nemzet.

Kormányrendelettel kezelnék a gázkrízist

A kormány rendeletben foglalta össze a gázkrízis esetén alkalmazandó szabályokat – jelentette be Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón.

Vasútreform - Össztűz a közlekedési miniszterre

Ismét Hónig Péter közlekedési minisztert vette össztűz alá a Fidesz az Országgyűlésben. A tárca vezetője négy interpellációt, több kérdést és azonnali kérdést kapott az ellenzéki párttól, elsősorban a vasúti szárnyvonalak ügyében. Hónigot ősszel egyszer már hasonló "vasutasnap" keretében bírálta a Fidesz.

Szuperrobot Mátranovákon

Új beruházást adott át és már a folytatásra készül a magyarországi üzemeiben 2005 óta folyamatosan fejlesztő Bombarider Transportation.

Megszorongatták a közlekedési minisztert a vasút miatt

Hónig Péter a somogyi vasútvonalak megszüntetése miatt került kereszttűzbe Mernyén. A személyeskedésektől sem mentes fórumon petíciót és sértő megjegyzéseket is kapott a közlekedési tárca vezetője.

Kinek hiányozna a vasút?

A Fidesz szerint több százezer ember élete válik nehezebbé, ha 46 MÁV-vonalat bezár a tárca. A kormány szerint senki nem jár vonattal.
Világgazdaság Piactér