kerékbilincs

Kerékbilincs: változások, fontos tudnivalók

November elsejétől már hatályos a kerékbilincselésre és az autók elszállítására vonatkozó egységes és országos szintű szabályozás, ami az eddigi, önkormányzati szabályozást váltja fel.

Kerékbilincs: vége egy kellemetlen korszaknak?

Fővárosi Közterület-felügyelet (FKF) hétfői vezetői értekezletén váratlanul bejelentették, hogy az este hat órától esedékes műszakváltás után már nem lehet kerékbilincset felszerelni - értesült a Magyar Nemzet.

Minél több kerékbilincs felrakására utasított az FKF

A lehető legtöbb kerékbilincs feltételére és az ezzel járó pluszbírság behajtására utasította munkatársait a Fővárosi Közterület-felügyelet - írja a testület augusztus 5-i vezetői értekezletén elhangzottak írásos emlékeztetőjére hivatkozva a Magyar Nemzet.

Kerékbilincs-ügy: Miért nem vizsgálódnak a Centrumnál?

Úgy tűnik, már megint törvényen kívüli az újabb botrányban a Centrum Parkoló Kft., aki érdekelt volt abban, hogy a közterület-felügyelők minél több autóra tegyenek kerékbilincset – mondta a KlubRádióban az Emberibb Parkolásért Mozgalom főtitkára azzal kapcsolatban, hogy a kerékbilincsek le és felszerelését végző Centrum elleni nyomozásról nem szólnak a hírek. Murányi József szerint, a politikusok, ha akartak volna, már rég léphettek volna az ügyben.

Bilincs a főbilincselőn

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság Farkas Kálmánt, a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét, akit az ügyészség azzal gyanúsít, hogy pénzt fogadott el azért, hogy minél több autóra tegyenek kerékbilincset.
1
Világgazdaság Piactér