Koji László

Növekedési pályán maradt a Masterplast

További növekedésről számolt be a második negyedévben a Masterplast, az építőanyag-gyártó adózott nyeresége az árbevételénél is nagyobb ütemben emelkedett.

Indul a hároméves szakképzési gigaprogram

A technikusi képzés bevezetése, az infrastrukturális háttér átalakítása, egy munkaerőpiaci előrejelző rendszer létrehozása, tanulói ösztöndíjrendszer és tanulói munkaszerződés bevezetése is szerepel a szakképzés átalakításáról szóló, most nyilvánosságra hozott tanulmányban.

A legnagyobb ellenség az idő lett

Magas szakoktatói fizetések, minőségi középvezető- és szakmunkásképzés – többek között ezt várja az ÉVOSZ a szakképzési rendszer átalakításától.

A legnagyobb ellenség az idő lett

Magas szakoktatói fizetések, minőségi középvezető- és szakmunkásképzés – többek között ezt várja az Építőipari Vállalkozók Országos Szövetsége (ÉVOSZ) a szakképzési rendszer átalakításától – mondta Koji László elnök.

Magasabbra kellene tenni a lécet

Hozzá kell nyúlni a lakásfelújítások áfakulcsához, hogy kiszámítható piacra építhessenek, és kifehéredjen az építőipar tömegbázisát adó legkisebb cégek tevékenysége is.

Magasabbra kellene tenni a lécet

Hozzá kell nyúlni a lakásfelújítások áfakulcsához, hogy kiszámítható piacra építhessenek, és kifehéredjen az építőipar tömegbázisát adó legkisebb cégek tevékenysége is. Koji László, az ÉVOSZ elnöke szerint ez idén végre meg­történhet.
Világgazdaság Piactér