Lázár

Erre koncentrál a magyar V4-es elnökség

A kormány alapvetően négy téma köré kívánja fókuszálni a V4-ek július 1-től induló magyar elnökségét – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár: Paks II nem tesz függővé minket

Magyarország a paksi atomerőmű-fejlesztés során nem függ a hiteltől, mert képes saját forrásból vagy más hitelből is - nem csak az oroszból - finanszírozni a beruházást - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János: a közműcégeknek is segíteniük kell a versenyképességet

A kormány tervezett lépései nyomán a vállalkozásoknak sokkal gyorsabb lesz a közművek bevezetése – nyilatkozta a lapunknak Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Közölte: nem lesz választási költségvetés, s jövőre 72 százalékra mérséklődhet az államadósság GDP-arányos szintje.

Lázár üzent a CEU-nak

A kormány szigorítaná a felsőoktatási törvényt, amellyel a CEU szerint ellehetetlenítenék az egyetem működését. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt üzente: mindenki tartsa be a játékszabályokat.

Megszólalt Lázár - Ez a baja a Heinekennel

A magyar nemzeti érdek következmények nélkül nem sérülhet sem Magyarországon, sem az országhatárokon kívül - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Országgyűlésben, az önkényuralmi jelképek kereskedelmi hasznosítását célzó törvényjavaslat mellett érvelve, hangsúlyozva, hogy az indítvány benyújtásának egyik oka, hogy a Heineken-csoport piaci erőfölényével visszaélve ellehetetlenítette az Igazi Csíki Sör erdélyi előállítását és forgalmazását.

Nyilvánosak a miniszterek vagyonnyilatkozatai

Seszták Miklós fejlesztési miniszter könyvelhette el a legnagyobb vagyongyarapodást 2016-ban a tavalyi évre vonatkozó nyilatkozatok szerint, amelyekből az is kiderült, hogy a belügyminiszter megtakarítási portfóliójának értéke több mint 100 millió forinttal csökkent.
Világgazdaság Piactér