leggazdagabb

A fővárosiak a leggazdagabbak

Egy átlagos fővárosi nettó vagyona 17,3 millió forint, az Észak-Alföldön mindössze 5,5 milliós átlagot mértek a statisztikusok. A vagyon nagysága nemcsak a földrajzi régiótól függ, hanem a háztartás méretétől is.

Tovább gazdagodtak a leggazdagabbak

Tavaly év végén a legvagyonosabb 50 ezer magyarnak már négyezermilliárd forint fölötti megtakarítása lehetett a hazai privátbanki szolgáltatóknál. A privátbankok nagyot nőttek a múlt évben, az idén az Erste és a Citi lakossági üzletágának összeolvadása átrendezheti a piacot.

Idén is Csányi Sándor az ország leggazdagabb embere

Az idén is - ahogy 2011 óta minden évben - Csányi Sándor az ország leggazdagabb embere, a második helyen Bige László, Péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa áll, a harmadikon pedig az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György - írta napi.hu

Szegényebb lett a világ leggazdagabb embere

Nincs változás a világ dollármilliárdosainak listáján: a Forbes összesítése szerint az idén is Carlos Slim a leggazdagabb. Átlagosan 3,7 milliárd dolláros, 800 milliárd forintos vagyon van a millárdosoknál.

Hollywood 10 leggazdagabb férfija

A leggazdagabb tv-sztárokat, sportolókat és rendezőket gyűjtötte össze a Forbes. A listát James Cameron, rendező vezeti 210 millió dollárral.

Moszkvai főpolgármesterné a leggazdagabbak között

Jelena Baturina, Jurij Luzskov moszkvai polgármester felesége, egyszersmind az Intyeko orosz fejlesztőcég tulajdonosa, a világ három leggazdagabb asszonyának egyike - tűnik ki a Forbes magazin jelentéséből.
Világgazdaság Piactér