Magyar Kórházszövetség

Önálló kórháztörvényre van szükség

A Belügyminisztérium a Magyar Kórházszövetség javaslatait is meghallgatta az egészségügyi rendszer átalakítása során – mondta a Világgazdaságnak Ficzere Andrea, a szövetség elnöke.

Önálló kórháztörvényre van szükség

A Belügyminisztérium a Magyar Kórházszövetség javaslatait is meghallgatta az egészségügyi rendszer átalakítása során – mondta a Világgazdaságnak Ficzere Andrea, a szövetség elnöke. Javaslataik között szerepel a béremelés, a struktúraváltás és az innovatív megoldások bevezetése is.

Luxus nehezíteni a dolgozók felvételét

Struktúraváltásra és kódrevízióra lenne szükségük a kórházaknak – mondta a Világgazdaságnak Ficzere Andrea, a Magyar Kórházszövetség elnöke.

Luxus nehezíteni a dolgozók felvételét

Struktúraváltásra és kódrevízióra lenne szükségük a kórházaknak, de az aktív és krónikus ágyak arányán is változtatni kellene – mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Ficzere Andrea, a Magyar Kórházszövetség elnöke.

Pluszforrások bevonására van szükségük az egészségügyi intézményeknek

A következő három évben Ficzere Andrea vezeti a Magyar Kórházszövetséget. A Világgazdaságnak adott interjújában elmondta, hogy az állami és magánellátást finanszírozási oldalról tisztán és korrekten szét lehet választani, ami tovább fehérítené az ágazatot, és a betegek is jól járnának vele.

Még nagyobb lett a kórházak tartozása

A kormány mindent megad az egészségügy megújulásához – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Magyar Kórházszövetség kongresszusának megnyitóján.
Világgazdaság Piactér