Országos Betétbiztosítási Alap

Sokan elsiklanak a kártalanítás felett

Az Országos Betétbiztosítási Alap kötvénytartozása folyamatosan csökken, a vagyona pedig nő a tagintézeti befizetéseknek köszönhetően.

Megállapodott az OBA a bankszövetséggel

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Bankszövetséggel az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) - tette közzé az OBA honlapján.

Egy betét, két tulajdonos - Ezt találták a Jógazdánál

Az előírtnak nem megfelelő nyilvántartások nehezítették az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) kártalanító munkáját a január elején felfüggesztett Jógazda Takarékszövetkezet befagyott betéteinek kifizetése során.

Riogatás - Az ÁSZ "érdekes" jelentése

Az intézmény éves terveinek megfelelően készült el a Pénztárak Garanciaalapjáról készült jelentés – hangsúlyozták tegnap az Állami Számvevőszéknél. Feltételezem, azért, nehogy véletlenül bárki is azzal vádolja meg az intézményt, hogy kormányzati megrendelésre gyártotta le a tanulmányt.

A költségvetésből fizetik a pórul járt betéteseket

A nagyjából 13,5 millió forintos betétbiztosítási limit feletti megtakarításukhoz is hozzájutnak a tevékenységi engedéllyel már nem rendelkező, a felszámolás sorsára jutott Általános Közlekedési Hitelszövetkezet ügyfelei, miután egy most megjelent kormányrendelet ezt lehetővé teszi – értesült a Világgazdaság.

Az Axáé a legjobb kamat-ajánlat a betétpiacon? Kamatkörkép

Az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe 2009. október 31-ig 13,25 százalékos kamatot (EBKM: 14,09 százalék) fizet a VIP Betétszámlán újonnan elhelyezett, 5 és 30 millió forint közötti látra szóló betétekre, ami jelenleg valószínűleg a legjobb ajánlat az átlag fölötti összeget bankbetétben elhelyező magánszemélyek számára.
1
Világgazdaság Piactér