szervíz

Egyezségi kárrendezés – „jog”-os ügyfélérdek

Régi vitát elevenített fel a Világgazdaság – sajnos súlyos tévedésekkel tarkított – múlt heti írása. Úgy tűnik, mintha a cikkben az ügyfélvédelmet, a feketegazdaság visszaszorításának nemes célját a „kettős árrendszerrel”, igen magas óradíjjal dolgozó és a cikk szerint bevallottan nem is mindig becsületes eszközökkel élő szervizek érdeke írta volna felül…

Autószerviz dzsungel - Íme, a nagy árösszehasonlítás

Dzsungelbe indul, aki megpróbálja átlátni az autószervizek árképzését. A közvélekedés szerint a márkaszervizek túl drágák, ám a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete szerint csak a számlát nem adó "sufniszervizekkel" nem tudnak versenyezni.

Kedvezmények az autószervizekben

Élénkíteni kívánja a SEAT, Skoda és Volkswagen márkaszervizei forgalmát a Porsche Hungaria azzal, hogy a teljes körű garanciális idő négy évre való kiterjesztése mellett a négy évnél idősebb autók számára kedvezményes javítási csomagokat dolgozott ki.

Zárva a szalonok harmada

Az illegális szervizek, valamint a külföldi rendszámú autók terjedésére hívja fel a figyelmet a PwC legújabb felmérése a feketegazdaság hatását taglaló fejezetben.

Toyota: ez csak szerviz, nem visszahívás

A Toyota bejelentette több mint 650 ezer Prius típusú gépjármű szervízelését. A közleményből kiderül, hogy a hűtőfolyadék pumpákat kívánja ellenőrizni a gyár.
1
Világgazdaság Piactér