tippek

Egyre népszerűbb az online tőzsdézés, de érdemes elkerülni a buktatókat

Napjaink egyre jobban digitalizálódó világában a tevékenységek nagy része az online világban is elérhetővé és tömegek számára hozzáférhetővé válik.
2023.01.15 Olvasási idő:

Energiaspórolás: mi is tehetünk érte otthon

Érdemes felülvizsgálni az otthoni fogyasztást, ha spórolni akarunk az árammal.
2022.07.17 Olvasási idő:

Hasznos bankkártya-tippek a karácsonyi vásárláshoz

Ha Visa kártyával fizet, akkor is segítséget kap a pénze visszaszerzésében, ha a megrendelt termék végül nem érkezik meg, vagy nem az, amit várt.
2019.12.19 Olvasási idő:

Olaj, réz, szója - Mibe fektessük a pénzünket jövőre?

A feltörekvő részvény- és árupiacok lehetnek a jövő év legjobb befektetései – mondják a szakértők. Ennek egyik oka, hogy az amerikai állampapírpiacok az elmúlt években nagyon sok tőkét vonzottak, jövőre azonban a várhatóan gyorsuló gazdaság és a növekvő infláció miatt nőhet a hozamuk és csökkenhet a vonzerejük.
2010.12.30 Olvasási idő:

Nyolc tipp "computer-nyavalyák" ellen

Feszítő fejfájás, merev nyak és váll, száraz szem, zsibbadó lábak – csak néhány a kellemetlenségek közül, amelyek az egész nap a számítógép előtt dolgozókat fenyegetik. Vezessen be napirendjébe a Tegyünk Egészségünk Színvonaláért Alapítvány tippjeink közül amennyit csak tud.
2008.07.31 Olvasási idő:

Zárjuk el a csapot fogmosás közben! Otthoni tippek zöldeknek

Az átlagember kevésbé látja még át, mit is tehet személy szerint a Föld megmentéséért. Könnyű „felülről”, a kormányoktól, a döntéshozóktól, a nemzetközi szervezetektől várni a megoldást. A Figyelő hétköznapi zöld tippjei ahhoz adnak tanácsot, miként védjük a klímát átlagemberként az otthonunkban.
2008.07.11 Olvasási idő: