világkupa

Történelmet írt a magyar női kardválogatott

A magyar női kardválogatott kiharcolta a tokiói olimpián való részvételt a budapesti világkupaversenyen.
2021.03.14 Olvasási idő:

Alpesi sízők segítenek a horvátországi földrengés károsultjainak

Az alpesi sí világkupa-sorozat zágrábi állomásának szervezői 50 ezer euróval (18,2 millió forint) segítik a horvátországi földrengés károsultjait.
2021.01.01 Olvasási idő:

Óriásit úszott Hosszú Katinka

Hosszú és Milák ismét siekeresen úszott.
2019.10.13 Olvasási idő:

Közel húsz év után nyert világkupát a magyar pólócsapat

A magyar válogatott nyerte a Berlinben rendezett férfi vízilabda világkupát, miután a vasárnapi döntőben 10-4-re legyőzte Ausztrália csapatát.
2018.09.16 Olvasási idő:

Az államtitkárság nem pótolhatja ki a paralimpikonok pénzügyi hiányát

Nem pótolhatja ki a sportért felelős államtitkárság a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) költségvetésében lévő hiányt, mivel a forrásokat már korábban átutalták a MOB-nak. Az MPB vezetője, Garami Zsolt nemrég azt nyilatkozta lapunknak: ígéretet kaptak az államtitkársággal, hogy egy adminisztratív hiba miatt a mintegy 54 millió forintra rúgó működési hiánnyal küzdő szervezetük novemberben pénzt kaphat a fel nem használt keretekből. Ma a parlamentben vita alakult ki, hogy melyik kormányzat alatt támogatták jobban a paralimpiai sportolókat. Jövőre nő a büdzsében a fogyatékosok sportjára szánt pénz, de ezt az MSZP például kevesli a stadionépítések költségeihez képest.
2013.10.14 Olvasási idő:

Wushu, szektor- és vízilabda: világverseny dömping lesz nálunk jövőre

Legalább 23 sport-világverseny lesz Magyarországon, mivel eddig ennyi rendezvény regisztráltak nálunk rendezésre. A kormányfő nemrég közölte, hogy több világversenynek is házigazdája lenne Magyarország, már elnyertük a 2010-es vizes vb rendezését, pályázunk a 2020-as labdarúgó Eb-re, BL-döntőre, valamint az Universiadéra is.
2013.09.26 Olvasási idő:

Hollandia és Belgium közösen pályázik a foci vb rendezéséért

A két ország futball szövetségei megegyeztek abban, hogy közösen próbálják megszerezni a 2018-as világbajnokság megrendezésének jogát.
2008.11.13 Olvasási idő:

Nulla ponttal zártuk a világkupát

A harmadik csoportmérkőzését is elveszítve búcsúzott a női kézilabda Világkupától a magyar válogatott. Imre Vilmos szövetségi kapitány csapata a házigazda dánoktól kapott ki 36-33-ra Aarhusban.
2008.10.17 Olvasási idő: