Március végén érkezik az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, a Follow the Flow új dala, a Szélcsend. Ebből adott egy kis ízelítőt a csapat énekese és gitárosa, Szakács Gergő, aki az M4-es metrón énekelt az utastársak nagy örömére. A történtekről megosztottak egy videót a TikTokon, amit 24 óra alatt több mint egymillióan tekintettek meg – a felvételt a Bors szúrta ki.

@followtheflowofficial Március végén érkezik a Szélcsend című dalunk, aminek a refrénjét itt épp a 4-es metrón adjuk elő 😁 #followtheflow #szelcsend #blr #furacse #szakacsgergo #singing #metro #m4 #chorus #flashmob ♬ original sound - Follow The Flow

A lap megjegyzi, a 2016-ban alakult Follow the Flow hiphop-pop banda hamar nagyon népszerű lett, 2018-ban a Nem tudja senki, majd a Maradok távol című dalukkal szereztek országos ismeretséget, amellyel elnyerték a Petőfi Zenei Díj Az év felfedezettje elismerést is.

A zenekart a rádiókban is nagyon szeretik: egy 2022-es lista alapján a legnépszerűbb magyar előadó Rúzsa Magdi volt, akit 57 181 alkalommal játszottak a vizsgált csatornák, őt a Halott Pénz (40 862 lejátszás), a Wellhello (38 265), a Follow the Flow (36 173) és Ákos (26 543) követte.

A Follow the Flow többek között a magyarországi fesztiválok, a Budapest Park és az Akvárium állandó fellépője, sőt, énekeltek tavaly októberben a Szerencsejáték Zrt. szuperkoncertjén is.

(Címlapkép: Facebook / Follow the Flow)