Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója a Threads nevű közösségi oldalán megjelent bejegyzésében azt írta: 

Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy Elon nem gondolja komolyan, és ideje továbblépni.

(FILES) (COMBO/FILES) This combination of file photographs created on June 22, 2023 shows SpaceX, X (ex-Twitter) and electric car maker Tesla CEO Elon Musk during his visit at the Vivatech technology startups and innovation fair at the Porte de Versailles exhibition center in Paris on June 16, 2023 (R) and Facebook founder Mark Zuckerberg testifying before the House Financial Services Committee in the Rayburn House Office Building in Washington, DC on October 23, 2019. Elon Musk said on August 5, 2023 that the "cage match" he and Meta CEO Mark Zuckerberg have seemingly agreed to as a fund-raiser will be carried live on X, formerly known as Twitter, which he owns. (Photo by Mandel NGAN and Alain JOCARD / AFP)
Fotó: AFP

A milliárdos hozzátette, hogy 

ha valaha is komolyan veszi ezt az „igazi randevút”, akkor tudja, hogyan érheti el őt. 

Az üzenet látszólag lezárta a milliárdosok ketrecharcáról szóló híreszteléseket, pedig korábban a két tech guru már a helyszínben is megállapodott, hogy a római Colosseumban lesz megtartva a verekedésük, sőt az UFC elnöke, Dana White is megerősítette, hogy a két üzletember komolyan gondolja az összecsapást.  

Zuckerberg a vasárnapi posztjában azt írta: 

Elon nem erősíti meg az időpontot, aztán azt mondja, hogy műtétre van szüksége, és most azt kéri, hogy helyette a hátsó udvaromban tartsunk egy gyakorló kört.

Az Insider szemléje szerint Zuckerberg azt írta:

Arra fogok koncentrálni, hogy olyan emberekkel versenyezzek, akik komolyan veszik a sportot.

Az X nevű közösségi oldalán (korábban Twitter) reagálva Musk „betoji csirkének” nevezte Zuckerberget.