Az augusztus 16-i újhold kedvező változásokat indít el az életünkben. A Jupiter jó szerencsét jelez, a Merkúr és a Mars pedig mutatja, hogy most képesek vagyunk higgadt döntéseket hozni, a retrográd Vénusz pedig visszahoz a múltból lehetőségeket – állítja az Astronet pénzhoroszkópja.

Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,In,The,Sky
Zodiac signs inside of horoscope circle. Astrology in the sky with many stars horoscopes concept.
Fotó: Shutterstock

A Kosnak olyan személy lehet a környezetében, aki akadékoskodik, de most ez jól jön, mert emiatt kétszer is átgondol mindent, és ez a precizitás végül hasznosnak bizonyul. A munkában stabilitás, pénzügyekben fellendülés várható.

A Bika már láthatja a fényt az alagút végén. Bár valószínűleg nehéz és stresszes időszakon van túl, nincs oka az aggodalomra, minden szerencsésen alakul. Az ingatlanügyekben azonban óvatosnak kell lennie, augusztus 22-én, 27-én és 31-én nem érdemes szerződést kötnie.

A Ikrek számára jó a bolygóállás minden pénzügyi döntéshez, új befektetésekhez, kihívást jelentő feladatokhoz. A hónap végén azonban az idő szorításába kerülhet, ha nem koncentrál a megfelelő ütemezésre.

A Rák augusztus során olyan új információk birtokába juthat, amelyek segítenek a jó pénzügyi döntések meghozatalában. Augusztus 16. fontos dátum, olyan változások indulhatnak el ezen a napon, amelyeknek a jelentősége később rajzolódik ki. A sikerhez azonban figyelni kell mások tanácsait, a közös munkában új utakra vezető impulzusok érhetik.

Az Oroszlánnak szerencsés periódust indul el az életében. Sok mindennel célt érhet, amit csak eltervez, ám arra ügyelnie kell, hogy hogyan képviseli az álláspontját, nehogy konfliktusba kerüljön.

A Szűz számára most minden adott a sikeres üzletkötésekhez, pénzügyi fellendüléshez. A szerencsés véletlenek sem kerülik el, a hónap egyik nagy nyertese lehet.

A Mérleg számára visszatérhet egy olyan helyzet vagy esély, amellyel a múltban nem tudott élni. Most itt a nagy lehetőség, hogy korrigáljon. Akár a munkahelyváltás is pozitív változásokat hozhat számára.

A Skorpiónak olyan lehetőségei lesznek, amelyek egyszerre régiek és újak. Most nagyon higgadtnak és céltudatosnak kell maradnia, mert gyors változások jellemzik ezt az időszakot. Érdemes bíznia az ösztöneiben, mert azok most nem hagyják cserben.

Woman,Numerologist,Astrologer,Counts,Numbers.,Selective,Focus.,People.
Fotó: Shutterstock

A Nyilas mostanában nehezen ért szót a munkatársakkal, felettesekkel, nehezen viseli a kritikát, az ellenvetést, és könnyen boríthat mindent. Igazán kritikus napok: augusztus 22., 27., 31. Jobb lenne, ha ezekre a dátumokra szabadnapot tervezne. Bár az egész időszakra jellemző, hogy türelmetlen, amikor éppen kivárnia kellene, azonban a szerencse most megvédi mindenfajta komolyabb pénzügyi következménytől.

A Bak számára ez az időszak jóval nyugodtabb, mint a hónap eleje volt. Augusztus 23. után a kitartó, precíz munkának élvezheti az eredményét. Érdemes mindenre több időt kalkulálni, akkor nem lesz baj.

A Vízöntőnek régi témák és helyzetek térhetnek vissza az életébe, sőt egy olyan személy is, akivel korábban már dolgozott együtt. A hó végi telihold anyagi problémákat jelez, ám lesz, aki segíthet.

A Halak számára nem igazán kedvező ez az időszak, érdemes kivárnia. A hónap végén érdemes meghallani egy jó szándékú barát tanácsát, mert ezzel sok felesleges körtől megkímélheti magát.