Rod Stewart jövőre visszatér Budapestre a legnagyobb slágereivel egy különleges show keretében június 22-én az MVM Dome-ban – olvasható a Live Nation oldalán.

Nagyon izgatott vagyok, hogy újra felléphetek a csodálatos magyar közönség előtt. A legnagyobb slágereimet viszem, és persze sok izgalmas meglepetés is lesz!

üzente az énekes a magyar rajongóinak. 

Rod Stewart At OVO Hydro
Rod Stewart performs at OVO Hydro in Glasgow, United Kingdom, on November 29, 2022 (Photo by Dylan Morrison/NurPhoto) (Photo by Dylan Morrison / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Fotó: Dylan Morrison / AFP

Rod Stewart egyike a legtöbb albumot eladó művészeknek, becslések szerint több mint 250 millió lemeze és kislemeze kelt el világszerte. Dalai között olyan világslágerek szerepelnek, mint a Maggie May, Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut Is The Deepest, I Don’t Want To Talk About It, Tonight’s The Night, You Are In My Heart, Hot Legs, Forever Young vagy a Sailing. 

A közlemény megfogalmazása szerint

nincs is jobb módja annak, hogy megkoronázza karrierjét, mint egy világ körüli slágerturné. Rod le fogja nyűgözni a rajongókat dalaival, slágerről slágerre… utoljára.

A budapesti koncert jegyeihez elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai tudnak hozzájutni szeptember 4-én 10 órától. A regisztrált Live Nation-tagok szeptember 5-én 10 órától tudnak csatlakozni és élni az elővásárlási lehetőségükkel. A teljes körű jegyértékesítés szeptember 6-án 10 órakor indul. 

Rod Stewart jövőre ötödször lép fel Magyarországon. Először az MTK stadionjában lépett fel 1986-ban, majd 19 évvel később tért vissza Budapestre, de fellépett a Kapcsolat koncerten a fővárosi Ötvenhatosok terén, legutóbb pedig 2018 januárjában a Budapest Sportarénában tartott koncertet.