Extra

Kiborult 50 Cent is: nekiment Joe Bidennek, mert az elnök a tengerparton pihent

Korábban kikerült egy videó Bidenről, ami sok embernél kiverte a biztosítékot. Most egy kép bosszantotta fel 50 Centet, amin az látható, hogy az elnök egy napágyon fekszik.

Az ismert amerikai rapper, 50 Cent a napokban megosztott egy posztot az Instagram-oldalán, amelyben Joe Biden amerikai elnök a kongresszusi káosz és a sokezer halálos áldozatot követelő izraeli–palesztin háború közepette a tengerparton pihen – vette észre a Foxnews.com.

US rapper Curtis "50 Cent" Jackson in Hamburg
A rapper szerint nem most kéne pihenni.
Fotó: AXEL HEIMKEN

Hé Joe, kelj fel a p...ba, bajban vagyunk!

– fakadt ki az előadó. 

A rapper azt azonban nem tudta, hogy a posztban egy augusztusi felvétel szerepelt, amikor is az elnök a feleségével együtt a tengerparton pihent.

Mindazonáltal 

nemrég egy friss felvétel is előkerült Bidenről, amely az emberek egy részét szintén kiborította. Ugyanis Joe Biden inkább a first ladyvel sétálgatott a tengerparton, mintsem válaszolt volna az izraeli háborúról szóló újságírói kérdésre. 

Biden szerdán érkezett haza egy izraeli útról, ahol találkozott Benjamin Netanjahu izraeli elnökkel és más vezetőkkel is, akiket érintett a Hamász terrortámadása. Mielőtt a világ vezető nagyhatalmának elnöke a tengerpartra indult volna, vendégül látta az vezetőit, Charles Michel európai tanácsi elnököt és Ursula von der Leyen európai bizottsági elnököt. Majd beszédet intézett az amerikai néphez, amelyben az Izraelnek adott támogatást összekapcsolta az Ukrajnának az Oroszországgal vívott háborújához nyújtott segítséggel. Az elnök most igyekszik kipihenni az elmúlt napok fáradalmait. 

Joe Biden ugyan határozottan kiáll a terror ellen és támogatásáról biztosította Izraelt, mégis sokszor kommunikációs csapdába szalad.
Fotó: AFP

A bejegyzés azonnali reakciót váltott ki a közösségi médiában a konzervatívok részéről, akik egyetértettek a rapperrel. A Fox News Digital megkereste 50 Cent képviselőit, de egyelőre nem kaptak választ.

Andrew Bates, a Fehér Ház szóvivője visszautasította a bírálatokat, mondván:

Ahogyan az egy évszázad jó részében történt, az elnökök a világ bármely pontjáról elláthatják feladataik teljes körét, legyen szó izraeli háborús övezetről. vagy 100 mérföldre a delaware-i Fehér Háztól.

Bates a Fox News Digitalnak elmondta, hogy

Biden hosszú órákat dolgozik minden nap, és több világvezetővel beszélt Izrael támogatásáról, hogy megvédje az ártatlan palesztinok segélyét is.

A szóvivő kiemelte: Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt, Emmanuel Macron francia elnököt, Olaf Scholz német kancellárt, Giorgia Meloni olasz miniszterelnököt és Rishi Sunak brit miniszterelnököt. 

A Rákóczi úton tartotta magát karban 50 cent

Nemrég Budapesten koncertezett 50 Cent. A koncertje előtt az amerikai rapper két napig egy Rákóczi úti fitneszklubban edzett.

 

Biden izraeli háború kongresszus 50 Cent nyaralás
Kapcsolódó cikkek