Akkora volt az érdeklődés Adele müncheni koncertje iránt, hogy az énekesnő megduplázta a fellépései számát. Az eredetileg tervezett négy helyett nyolc koncertet ad 2024 augusztusában.

"Weekends with Adele" At The Colosseum At Caesars PalaceLAS VEGAS, NEVADA - JANUARY 26: (Exclusive Coverage) Adele performs onstage during "Weekends with Adele" at The Colosseum at Caesars Palace on January 26, 2024 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for AD)
Fotó: Getty Images

Az Adele in Munich koncertsorozat 2016 óta az első alkalom, hogy a sztár kontinentális európai koncertet ad. 

Az énekesnő érkezése alkalmából Münchenben egy szabadtéri arénát építenek fel, amely egyszerre nyolcvanezer néző befogadására lesz alkalmas.

Adele nyolc müncheni koncertjére az előzetes regisztráció február 5-én kezdődik az Adele.com oldalon, és közép-európai idő szerint ezen a napon 18 órakor zárul. A regisztrált rajongók február 6-án kapnak majd egy linket, amelyen keresztül február 7-én 10 órától vásárolhatják meg a jegyeiket. A nyilvános jegyértékesítés február 9-én, 10 órától kezdődik.

 

 

Adele müncheni koncertjeinek dátumai

Adele a következő napokon lép majd fel Münchenben:

  • 2024. augusztus 2.
  • 2024. augusztus 3.
  • 2024. augusztus 9.
  • 2024. augusztus 10.
  • 2024. augusztus 14.
  • 2024. augusztus 16.
  • 2024. augusztus 23.
  • 2024. augusztus 24.

A szakértő Azahriah sikeréről és a három Puskás Aréna-koncertről: hazudik, aki azt mondja, hogy erre számított

A Világgazdaságnak nyilatkozó Lobenwein Norbert csak remélni tudja, hogy komolyabb tanulmányok elemzik majd mindazt, ami mostanában a magyar könnyűzenében és kiváltképp Azahriah-val történik. A VOLT Fesztivál alapítója szerint Baukó Attila sikere lázban tartja az országot, az idősebb zenészlegendák és fiatal előadók egyaránt ezt a sztorit elemezgetik. A szakember arról is beszélt, hogy a csodálói mellett biztosan vannak irigyei is, noha a jelenlegi reakciók leginkább arra a helyzetre emlékeztetik, amikor a magyar labdarúgó-válogatott sikereket ér el, és hirtelen az egész ország a szurkolójává válik.