BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A hétvégén újranyit Budapest egyik legnépszerűbb strandja

Étteremmel, bárral és kivetítőkkel várja hétvégétől a vendégeket a Flava Beach.

Flava Beach néven nyit új egységet a Flava Kitchen & More a Kopaszi-gáton. A Flava Beach 2024. június 21-től várja a felfrissülni vágyókat a Duna-parti lokációra, ahol három funkció egyesül: a bár és a büfé, valamint a külön is megközelíthető strand – írta közleményében a BDPST Koncept.

Megújult a Flava Beach, a hétvégétől várja a vendégeket / Fotó: BDPST Concept

A Flava Beach büféje street style jellegű, könnyed beach food kínálattal várja a vízpart mellett felfrissülni vágyó vendégeit. Az étlapon olyan fogások szerepelnek, mint például a taco al pastor, a pulled pork burger vagy a falafel bowl. A bár hűsítő koktélkínálatának köszönhetően a Flava Beach a nagyobb baráti társaságok, valamint a lazább hangulatú gasztronómiai élményekre vágyók részére is ideális választás.

A Flava Beach külön is látogatható strandja kellemes nyári felfrissülést kínál, ahol a látogatók kikapcsolódhatnak és élvezhetik a napsütést, valamint a víz közelségét, miközben akár a foci-Eb-t is követhetik a kivetítőkön. A megújult strandon napágybérlésre is van lehetőség, valamint élvezhetők a bár és büfé nyújtotta italok és ételek a vízpart mellett.

A strandon fürdőzésre a Duna áradása miatt megromlott vízminőség javulását követően, hatósági ellenőrzés eredményeként lesz lehetőség, ráadásul 

a Flava Beach nyitását követő tesztidőszakban hétköznapokon ingyenesen, így minden budapesti lakosnak lehetősége nyílik a biztonságos dunai fürdőzés kipróbálására. 

Nem marad strand nélkül a Lágymányosi-öböl, hamarosan nyit a Flava Beach

Hétfőn derült ki, hogy végleg bezár a Kopaszi-gát mellett működő SHO Beach. A Duna budapesti szakaszán egyedül itt volt biztonságos a strandolás, azonban a terület tulajdonosa és az üzemeltető nem tudtak megegyezni a folytatást illetően. A Lágymányosi-öböl viszont nem marad strand nélkül, még idén megnyit a Flava Beach.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.