Hirdetés

Fennállásának 30. évfordulóját ünnepli a Weinberg’93 Kft. (x)

A generálkivitelezéssel és acélszerkezet-gyártással foglalkozó vállalkozás elsősorban logisztikai, infrastrukturális, gyógyszeripari, autóipari, sportcélú és kulturális beruházásokban vállal szerepet.

Az elmúlt években több projektjük Építőipari Mesterdíjat és Építőipari Nívódíjat nyert. A Weinberg filozófiájában kiemelt helyen áll a fenntarthatóság és az innováció, mely alapértékek fontos szerepet játszottak a nemrég felavatott új irodaépületük megvalósulása során is.

A nemrégiben átadott új irodaházat a meglévő épülettel összekapcsoló híd jelképesen átvezet a jövőbe. Az irodaház tervezése során az egyik legkorszerűbb, Closed BIM és CDE technológiát használták. A projekt a legújabb digitális építőipari szabvány, az ISO 19650 alapján valósult meg. Ezt az innovatív szemléletet képviseli a cég a bonyolult műszaki tartalmú gyártócsarnokok kivitelezése során is, melyek egyre gyakrabban a tervezéstől a kulcsrakész átadásig, Design & Build koncepcióban valósulnak meg. 

Az elégedett visszatérő megrendelők a legjobb bizonyítékai, hogy helyes úton járnak. A Weinberg korszerű robot- és lézertechnológiával felszerelt acélszerkezet-gyártó üzeme élen jár az épület-, technológiai és híd­acélszerkezetek gyártásában és helyszíni szerelésében. 

A vállalat célja a magyarországi sikerek mellett a külföldi megrendelői kör bővítése és további projektek megvalósításában támogatni partnereit.

 

 

 

 

műszaki Weinberg 93 Építő Kft tervezés kivitelezés
Kapcsolódó cikkek