Bár anyagi forrásait tekintve Cristiano Ronaldo mindent megadhatna a gyerekeinek, van, amit ő sem engedélyez nekik. A Daily Mail írt arról, hogy a portugál labdarúgó legnagyobb fiának, Cristiano Jr.-nak nincs mobiltelefonja. A futballista nemrég arról beszélt, hogy bár az okostelefon nagymértékben segíti az embereket, vigyázni kell, nehogy függővé tegye őket. Éppen ezért, bár a lassan 12 éves fia kitartóan nyaggatja azzal, hogy mikor kap már telefont, édesapja egyelőre vár még vele.

Cristiano Ronaldo családja körében   Fotó: Facebook/Cristiano Ronaldo

Azt szoktam neki válaszolni, hogy van még ideje. Tisztában vagyok vele, hogy az ő generációja már egy lépéssel korunk előtt jár, és tudom, mennyi előnnyel járnak a mai kor technikai vívmányai, amiket ki kell használnunk, de nem szabad, hogy a gyerekek a technológia rabjává váljanak. Biztosítani kell számukra ezeket a lehetőségeket, de csak idővel. Ez a kulcs szerintem

– mondta Ronaldo.

Ebből jó pár mobilra futná

Cristiano Ronaldo a nyáron tért vissza a Juventustól a Manchester Unitedhez. Sajtóhírek szerint még a fizetési igényéből is hajlandó volt leadni annak érdekében, hogy ismét egykori sikerei helyszínén játszhasson. Míg a Juventusnál 500 ezer fontot tehetett zsebre hetente, addig Angliában „csak” 385 ezer (több mint 165 millió forint) a heti bére.