Kedden hidegfront érkezik, amelynek hatására elszórtan, de délutántól a Dunántúlon több helyen alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A hőmérséklet 27 és 37 fok között változik, északnyugaton lehet hűvösebb.

Szerda reggelig északkeleten még lehet csapadék, majd sok napsütésre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Délután elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél megélénkül, 26 és 32 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól szórványosan várható eső, zápor, zivatar. A déli óráktól nagy területen lesz erős az északnyugati szél, 27–29 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken gyakran lesz gomolyfelhős az ég a napsütés mellett, és főleg keleten fordul elő zápor, zivatar. A továbbra is erős széllel még hűvösebb levegő érkezik: délután már csak 22–27 fok lesz.

Szombaton napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Továbbra is sokfelé lesz erős az északnyugati szél. Mérsékelten meleg idő lesz 24–26 fokkal.

Vasárnap nem lesz változás az időjárásunkban: marad a szeles, gomolyfelhős idő. A strandidő egyelőre nem tér vissza, mindössze 23 fok körül alakul a maximum.