Pénteken a ködfoltok feloszlása után változóan felhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északnyugati szél csak néha élénkül meg. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Pathway,(rural,Road,,Alley),In,The,Forest.,Deciduous,Trees,With
Ősz Autumn
Fotó: Shutterstock

Szombaton a ködfoltok feloszlása után változóan rétegfelhős lesz az ég. Néhol (elsősorban délnyugaton) kisebb szitálás, eső előfordulhat. A délkeleti szél gyenge marad. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelre sokfelé képződhet köd, amely néhol csak lassan oszlik fel. Napközben északon és nyugaton lesz a több rétegfelhő, délen előbukkanhat a nap. Nem lesz eső. 9 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn a Dunántúlon már tartósan ködös, borult idő lehet. Az ország keleti felén még esély van arra, hogy felszakadjon a ködfelhőzet, és rövid időre kisüssön a nap. A keleti szél néha megélénkülhet. A tartósan ködös tájakon 5-10, máshol 10-15 fok várható.

Kedden erősen felhős, majd borult lesz az ég, és szórványosan fordulhat elő szitálás, kisebb eső. A délkeletire forduló szél megélénkül. 7 és 13 fok között változik a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, és mindkét nap szórványosan lehet eső, záporeső. 10-11 fok körül alakulhat a hőmérséklet délutánonként.