Az Innsbruckban született Boldizsár Gábor bár osztrák állampolgár, magát mégis magyarnak vallja. Nem csoda, hogy a munkája is ideköti, ugyanis tíz éve egy osztrák cég segítségével alapított leányvállalatot Szentgotthárdon, amely elsősorban a helyi Opel-gyárat látja el csomagolóanyagokkal, de másoknak is szállítanak. 

„2012. április elsején Szentgotthárdon a selyemgyár csarnokában kezdtük az operatív gyártást tizenkét emberrel. Ekkor 1400 négyzetméteren dolgoztunk. Ma több mint hétezer négyzetméteren végezzük a munkát, 38 munkatárssal” – mondta a VAOL-nak Boldizsár, akinek nagy szívfájdalma, hogy egyik fő célkitűzését nem sikerült elérnie a céggel. 

„Amikor Magyarországra jöttem, eltökélt szándékom volt, hogy magyar embereket foglalkoztatok és magyar alapanyagokat használok. Ez utóbbi sajnos csak részben sikerült. Sokáig kerestem olyan magyar céget, amely megfelelő minőségű fát szállít, ezzel arányban álló árat számít fel. Sajnos, ez nem sikerült, így Magyarországról csak részben veszünk alapanyagot” – mondta az üzletember.