A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) júniusi elektronikus árverésén ismét eladásra kínálja a Duna Palotát, amely a főváros centrumában található, neobarokk stílusban épült védett műemlék épület – közölte az MNV szerdán. A közlemény szerint 

a főváros egyik legfrekventáltabb részén, az V. kerületi Zrínyi utcában található ötszintes épület 1200 fő befogadására alkalmas és különféle méretű, kialakítású és funkciójú rendezvénytermekkel rendelkezik.

Szekeres Erzsébet Magyar Örökség-, Pro Cultura Christiana-díjas textilművész, Gödöllő Város Díszpolgára “Szekeres 80 – Gyümölcstermő örökség” c. kiállításának megnyitó ünnepsége, a Magyar Kultúra Napja alkalmából
Fotó: Vogt Gergely / Duna Palota Galéria

A felsőbb szinteken a 19. századi klubokra jellemzően termeit különböző társasági események lebonyolítására alakították ki, a Nádor utca felőli részen található egy kis színházterem, valamint a Falk Miksa terem (VIP terem) is – írták. 

Az épület földszinti, Nádor utcai részén található egy közterülettel kapcsolatos, az épület többi részétől jól elválasztható éttermi kialakítású helyiség, tágas térrel, konyhaszigettel – emelték ki. Az MNV szerint az ingatlan elhelyezkedése és környezete miatt kiváló lehetőség mindazoknak, akik hosszú távú befektetésben gondolkodnak.