BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ebben az évben elkészül az Auchan új központja

Az üllői Goodman Airport Logistics Centre alapkövét három hónappal ezelőtt rakták le.

Magyarország legnagyobb logisztikai központját fejleszti az Auchan kiskereskedelmi láncnak a Goodman. A bő 87 ezer négyzetméteres zöldmezős beruházást az idén át szeretnék adni. Az üllői Goodman Airport Logistics Centre alapkövét három hónappal ezelőtt rakták le. Ha elkészül, a létesítmény egyaránt főszerepet játszik az Auchan meglévő és tervezett áruházai élelmiszer- és nem élelmiszer jellegű termékeinek logisztikájában, valamint a cég országos online kereskedelmi tevékenységének támogatásában.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója közleményében úgy értékelt, hogy az új létesítmény hosszú távon segíti a cég többcsatornás kereskedelmi modelljét. A több milliárd forintos projekt a környékbeliek százainak ad majd munkát, és hatékony hátteret biztosít az Auchan magyarországi tevékenységéhez.

A Goodman portfóliójába mintegy 88 ezer négyzetméter raktár- és irodaterületet tartozik Gyálon és Üllőn. Az Auchannak fejlesztett létesítménnyel tehát kétszeresére nő magyarországi ingatlanállományának mérete. A cég jelezte, hogy a helyszínen igény esetén egy újabb 20 ezer négyzetméteres csarnok építésére is lehetőség van.

A teljes cikk a Világgazdaság pénteki számában olvasható

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.