A Spar Magyarország új hűségprogramot indított február 29-én, melynek keretén belül a nagy kedvezményekkel vehetők meg a KTM Bike Industries magas minőségű kerékpáros termékei – derül ki a vállalat közleményéből. A Spar a fogyasztói trendek és igények figyelembe vételével minden évben több hűségakciót szervez, idei első hűségpromóciójának fókuszában a kerékpározás áll.

Spar, Spar Magyarország
Fotó: SPAR Magyarország

Egyes felmérések szerint a magyar lakosság több mint fele rendelkezik kerékpárral és egyre többen használják rendszeresen a mindennapi életükben. A kerékpár egy remek eszköz, akár városi közlekedésre használjuk – ezzel sok pénzt és nem kevés bosszúságot spórolva –, vagy akár szabadidős tevékenységekhez. A kerékpározás segít az állóképesség javításában és a stressz csökkentésében, és nem utolsósorban a rendkívül környezetbarát módja a közlekedésnek.

A 2024. február 29-én induló és május 15-ig tartó KTM hűségpromócióban a Spar, Interspar, City Spar, Spar partner vagy Spar market áruházakban minden elköltött ezer forint után 1 hűségpontot kap a vásárló.

Ha összegyűlt 20 hűségpont, akkor jelentős, 33–50 százalékos kedvezménnyel lehet vásárolni a KTM egyes kerékpáros termékeiből, de jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni új KTM kerékpárokhoz is.

Utóbbi lényege, hogy az összegyűjtött hűségpontokat lehetőség van beváltani KTM kerékpárra a Hervis áruházakban. Az árkedvezmény a magyarországi Hervis áruházakban elérhető valamennyi KTM kerékpárra érvényes, 2024. február 29. és május 18. között, a 20 darab KTM hűségpontot tartalmazó gyűjtőfüzet pénztárosnak történő átadásával.