BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Foci-Eb 2024: bevásárlás közben is a labdarúgás a téma

A pénteken kezdődő labdarúgó-Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a SPAR üzletekben 2024. június 10-től két héten át, június 23-ig Fociláz-promóció zajlik. Az osztrák hátterű kiskereskedelmi lánc nem kevesebb, mint 3 millió sorsjegyet gyártott le erre az időszakra, és ezek mindegyikével nyerhetünk – többek között hivatalos magyar mezt is.

A pénteken kezdődő labdarúgó-Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a SPAR-üzletekben 2024. június 10-től két héten át, június 23-ig Fociláz-promóció zajlik. Ez azt jelenti, hogy minden 5 ezer forint értékű vásárlás mellé sorsjegy jár 

  • a SPAR, 
  • City SPAR, 
  • INTERSPAR, 
  • SPAR market és 
  • SPAR partner üzletekben.
Foci-Eb 2024, SPAR, promóció
Foci-Eb 2024: a Fociláz-promóció június 10. és 23. között zajlik a SPAR üzletekben / Fotó: Bencsik Ádám

Az osztrák hátterű kiskereskedelmi lánc nem kevesebb, mint 3 millió sorsjegyet gyártott le erre az időszakra, és ezek mindegyikével nyerhetünk. Az ajándék termékekre váltható kuponok mellett többek között 20 százalékos kedvezményre jogosító Joker-kuponhoz is hozzájuthatunk. 

Ezeket 2024. június 15. és június 30. között válthatjuk be a SPAR üzletekben.

Az egyedi azonosítóval ellátott kuponon található kódot ezután feltölthetjük a nyeremenyjatek.spar.hu-ra, mellyel SuperShop-pontok vagy szuper tárgynyeremények érhetők el. Egyebek mellett 

hivatalos magyar mezt, Adidas EURO24 focilabdát, UEFA 2024 plüss kabalafigurát, magyar szurkolói sálat, pólót, hátizsákot, tornazsákot, különböző TrollFoci-pólókat és sapkákat, EURO24-ajándékcsomagot, valamint televíziót, grillezőt vagy elektromos rollert nyerhetünk.

A németországi tornán Magyarország a házigazda Németország mellett Skóciával és Svájccal mérkőzik egy csoportkörben.

A magyar válogatott Eb-programja

Csoportmérkőzések

  • Június 15., szombat, 15.00: Svájc–Magyarország
  • Június 19., szerda, 18.00: Németország–Magyarország
  • Június 23., vasárnap, 21.00: Skócia–Magyarország

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.