BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Friss hírek érkeztek a Vígszínházban megsérült színészről – megszólalt a színház is

Továbbra is orvosok kezelik Jegercsik Csaba színművészt, aki péntek este, a Vígszínházban megtartott előadáson balesetet szenvedett.

Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán. A külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején Jegercsik Csaba esett le egy 3–5 méter magas díszletelemről

Fotó: Facebook / Vígszínház

Jegercsik egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan valószínűleg a dramaturgia szerint le kellett volna ereszkednie. Amikor elhagyták a színházat, akkor még látták, hogy a színészt mentőbe tették.

A Vígszínház a Facebookon megerősítette a hírt, illetve azt is közölte, hogy a helyszínt házbérlés keretében biztosították a Vámpírok bálja című musicalnek. „Az előadáson sajnos baleset történt, amelynek következtében Jegercsik Csaba színművészt kórházba szállították. 

Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végigjátszották”.

„A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap” – fogalmazott a színház. A Blikk cikke szerint továbbra is orvosok kezelik Jegercsik Csabát. A 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. A hét végén a tervek szerint még négyszer adnák elő a Vámpírok bálját a színházban. Jegercsiket csuklótöréssel szállították kórházba.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.