BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Késik a hálózatosodás

Két vidéki városban szeretne frekvenciához jutni a Juventus Rádió, amely emellett hat városban lép hálózatos működésre a közeljövőben. A kereskedelmi csatorna idei nettó bevétele eléri a kétmilliárd forintot.

Tovább bővítené hálózatos műsorsugárzását a Juventus Rádió azzal, hogy Szombathelyen és Keszthelyen is megpályázott egy-egy frekvenciát -- jelentette be tegnap Mark West vezérigazgató. A csatorna eredeti tervei szerint már most hálózatos együttműködésben sugározna hat vidéki városban, de az Antenna Hungária késik a műszaki feltételek megteremtésével.
A laza kapcsolat lényege az, hogy napközben négy órán át veszik át a partner adók a Juventus műsorát, továbbá együttműködnek a reklámértékesítésben. Ha beválik a közös munka, szélesítik az idősávot -- mondta West.
A folyamatosan csökkenő rádióspiacon a Juventus ebben az évben teljesíti a várt eredményt. Nettó bevétele eléri a kétmilliárd forintot. A hat vidéki rádióval együtt az egyébként már csak regionális csatorna az ország lakosságának potenciálisan 65 százalékát éri el, nagyjából fele-fele arányban az "anyarádió" és a partnerek. A kereskedelmi bevételekben viszont 70-30 százalék a megoszlás köztük.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.