Közélet

Kemény hangon beszél a Fidesz az őszödi évfordulón: "Gyurcsány Ferencnek távoznia kell a közéletből"

"Minden egyes perc, amit Gyurcsány Ferenc és kisebbségi kormánya a hatalomhoz való görcsös ragaszkodással tölt, újabb és újabb súlyos károkat okoz az országnak" - idézi a Fidesz elnökségét az őszödi beszéd kipattanásának 2. évfordulóján az MTI alapján a Hírszerző.

"Két évvel ezelőtt mindenki, az egész ország szembesülhetett a ténnyel: Gyurcsány Ferenc és az MSZP tudatosan hazudott ''reggel, éjjel meg este'', és tudatosan vert át minden magyar embert a hatalom megtartása érdekében" - áll a Fidesz elnökségének közleményében.

"A rendszerváltozást követő időszak legmélyebb politikai válságát súlyos gazdasági és szociális válság követte: hazánk a régió éllovasából a kontinens sereghajtójává vált, a családok pedig egyre nehezebben élnek. A népakarattal szembeni ámokfutás felhatalmazás nélküli kormányzássá vált, amely a koalíció felbomlásával immár parlamenti többségét is elveszítette" - folytatódik a közlemény.

"A két éve nyilvánosságra került hazugságbeszéd és az elmúlt két év eseményei világosan mutatják: Gyurcsány Ferencnek távoznia kell a közéletből."

Gyurcsány őszöd Fidesz
Kapcsolódó cikkek