Közélet

Újabb MSZP iroda kapott fehér port

Újabb, ezúttal két fővárosi MSZP-irodába küldtek fehér port tartalmazó borítékot. A II. és a XVII. kerületi iroda munkatársai nem bontották fel a küldeményt, a párt feljelentést tett az ügyben.

Két fővárosi MSZP-iroda is fehér port tartalmazó borítékot kapott hétfőn. A II. és a XVII. kerületi irodába érkezett fehér port tartalmazó boríték, amelyek feladója a "Magyar Felszabadítási Szervezet". A mellékelt levélben az áll, hogy amíg ki nem derül, "kik voltak 2006. október 23-án a rendőrruha alatt", addig továbbra is kapnak ilyen "meglepetéseket" a szocialisták - mondta sajtóiroda munkatársa. A sajtóiroda munkatársa azt közölte, hogy egyik levelet sem bontották fel, a párt megtette a feljelentést. Az eddig érkezett fehér por liszt vagy sütőpor volt - tette hozzá. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete azt közölte, hogy a rendőrség később dönt a nyomozás elrendeléséről.

Legutóbb múlt héten szerdán kapott két MSZP-iroda fehér port tartalmazó küldeményt. A feladó akkor is a "Magyar Felszabadítási Szervezet" volt. Novemberben a BRFK összesítése szerint tizennyolc budapesti pártiroda kapott fehér port tartalmazó borítékot. Az ügyekben közveszéllyel fenyegetés bűncselekménye elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást.

fehér por Magyar Felszabadítási Szervezet mszp iroda
Kapcsolódó cikkek