Közélet

Parlament, élőben - tudósít Kuncze Gábor

"A parlamenti folyosóról jelentkezem" - hallhatták Kuncze Gábor hangját a Klubrádió Ötös című műsorának hallgatói tegnap délelőtt.

Kuncze hónapok óta dolgozik műsorvezetőként is. A tegnapi parlamenti ülésen viszont mindkét szakma képviselőit meglepte a "másodállásban" SZDSZ-képviselő Kuncze, aki ugyanis az ülés alatt a folyosóról tudósított, interjúvolta a politikusokat – írja a Népszabadság.

Kuncze szerepeit nehéz volt azonosítani. Amikor például Navracsics Tibor megemlítette, hogy "Önök" nem támogatták a parlament feloszlatását, Kuncze így válaszolt: "Az Önök persze nem a Klubrádióra, hanem az SZDSZ-re vonatkozott, amely pártnak körünkben nincsenek jelen politikusai..."

Később viszont, amikor Navracsics az ellenzéki pártok eszköztelenségén kesergett, Kuncze megértő volt: "Tudom, magam is voltam ellenzékben". Az újságíró Kuncze Gyurcsány Ferencet interjúvolva is felvetette a kormány hitelességének kérdését, amire a miniszterelnök azt mondta, nagyon sokat romlott a politikai elitbe vetett bizalom, "sokat kaptunk mindnyájan". "Most pedig közlekedési híreink következnek" - búcsúzott Kuncze Gábor.

Gyurcsány tudósít Klubrádió Kuncze Navracsics
Kapcsolódó cikkek