Közélet

Keller: "Holnap is van nap"- Nem várják meg az SZDSZ-t

Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára az MSZP frakcióüléséről távozóban annyit mondott, nem kell megvárniuk, hogy mi történik az SZDSZ-nél, ahol Bajnai Gordon, az MSZP miniszterelnök-jelöltje most találkozik a liberális párt ügyvivői testülete és országgyűlési frakciója tagjaival.

"Holnap is van nap" - tette hozzá az államtitkár. Sorra távoznak a szocialista képviselők a vasárnap esti frakcióülés helyszínéről, így valószínűleg véget ért az ülésük, bár erről hivatalosan senki nem tájékoztatta a sajtót – idézi az MTI értesülését a Népszava.

Az hírügynökség értesülése szerint a szocialista frakció hétfő délelőtti ülésén tovább egyeztet Bajnai Gordon miniszterelnök-jelöltségéről, és a képviselőcsoport vezetése egyesével leül minden olyan frakciótaggal tárgyalni, akinél aggályok merülnek fel a kialakult helyzettel kapcsolatban.

Bajnai Gordon meg nem erősített hírek szerint korábban közölte: személyéről még ma éjfélig döntenie kell a pártoknak, ellenkező esetben nem vállalja a miniszterekjelölti posztot. Az ultimátum létét mind Gulyás József, mind Demszky Gábor SZDSZ-es ügyvivők cáfolták.

Bajnai SZDSZ MSZP frakció Keller
Kapcsolódó cikkek