Bajnai

Kormányváltók: Magyarország nem szabad

A baloldali összefogás elveszítette a 2014-es választásokat. Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon is úgy vélte, Magyarország nem demokrácia. A választás nem volt korrekt, és a Fideszt álcivilek támogatták. A Fidesz 100 méteres síkfutásban indult, míg az ellenzék 400 gáton.
2014.04.07 Olvasási idő:

Együtt-PM: hazugság, hogy Bajnai Magyarország ellen tanúskodott

Hazugságnak nevezte a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM, hogy a volt miniszterelnök Magyarország ellen tanúskodott volna a Sukoró-ügyben.
2013.11.10 Olvasási idő:

Bajnai kiakadt azon, hogy Orbán szerint az ellenzék a tömegbe lövetne

2013.10.24 Olvasási idő:

Jéghegyek és jégtáblák Magyarország hajója előtt – Mit lépne Bajnai?

2013.10.15 Olvasási idő:

Bajnai: az ország elveszítette az adósság és a megszorítások elleni harcot

Bajnai Gordon szerint Magyarországot rossz elvek, téves nézetek alapján kormányozzák, ezért a 2014-es választás után véget kell vetni az "unortodoxiának nevezett fényevésnek".
2013.10.02 Olvasási idő:

Bajnai: Orbán Viktor beismerte bukását

Bajnai Gordon szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott pénteki interjújában beismerte, hogy a kormánya "elbukott a tények mezején".
2013.09.20 Olvasási idő:

Bajnai: a választás tétje a lenyúlás és a maffiaállam bebetonozódása

Bajnai Gordon volt miniszterelnök szerint nem a jobb- és baloldal küzdelméről szól a jövő tavaszi országgyűlési választás, hanem arról, hogy "a korrupció, a lenyúlás, a maffiaállam bebetonozódik-e, vagy sem", és ez - szerinte - sorsfordító kérdés.
2013.09.13 Olvasási idő:

Bajnai: a kormány elvette a kenyeret, és most morzsát szór

Bajnai Gordon szerint folytatódik a "rezsihazugság". Az Együtt-PM szövetség vezetője pénteki sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy a Magyar Nemzeti Banknak részt kellene vennie a devizahitelesek segítésében.
2013.09.06 Olvasási idő:

Bajnai elbeszélget Gyurcsánnyal

Az MSZP és az Együtt-PM szövetség egyezsége alapján a szocialisták feladata, hogy tárgyaljanak Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójával (DK) - mondta Bajnai Gordon szombaton Budapesten, hozzátéve: ha megállapodnak, pártja támogatja az egyéni választókerületekben közös jelöltként induló DK-s politikusokat.
2013.08.31 Olvasási idő:

Bajnai: Magyarország 500-600 milliárdot veszíthet, és büntetést kaphat

Bajnai Gordon szerint a kormány alkalmatlanságát jelzi, hogy az Európai Unió 15-ből 13 magyar operatív programot nem finanszíroz. Az Együtt-PM vezetője felszólította a kabinetet, hogy állítsa vissza a fejlesztési pénzek elosztásának átláthatóságát.
2013.08.15 Olvasási idő: