Közélet

Oszkó Péter: Az utolsó pillanatban csinálok adóbevallást

„Kisnyugdíjasok már telefonálgatnak a cégünkhöz, hogy fogjam vissza magam, holott a szerep, amit vállaltam, éppen hogy felelősségteljes társadalmi célt szolgál” – mondta Oszkó Péter a Deloitte Zrt. vezérigazgatója, a Reformszövetség tagja a HVG-nek.

Oszkó Péter a lapnak azt mondta: nehezen tudná magát egy szakértői kormány tagjaként elképzelni, most fontosabbnak tartja cége ügyeit és gyermekei nevelését.

„A suszter cipője az én esetemben is lyukas: általában annyit bajlódom az ügyfeleim adóügyeivel, hogy csak a határidő előtti utolsó pillanatokban szoktam megcsinálni a saját bevallásomat” – reagált a lapnak arra a kérdésére, vajon adótanácsadóként mennyire kreatív saját adóbevallásánál.

A hobbiként blues zenekarban is szájharmonikázó menedzser elárulta: tíz évig hosszú haja volt, aztán egyszerűen megunta. „A hangszeres játékot teljesen autodidakta módon, internetről letöltött technikai leírások alapján tanultam meg” - mesél hobbijáról Oszkó, aki szerint ma már új szelek fújnak: az számít csodabogárnak, akinek nincs valami mániája a munkán kívül.

adóbevallás Reformstzövetség Deloitte blues adóügyek Oszkó Péter
Kapcsolódó cikkek