Közélet

EP-képviselő lehet Overdose gazdája? - "Nem a lóval politizálok"

Overdose olyan, mint Cristiano Ronaldo a foci világában, nehéz megmondani a reális értékét. Aztán jön egy bolond, és még annál is többet fizet, mint amennyit a ló reálisan megkereshet – mondta Mikóczy Zoltán, az Overdose versenyló tulajdonosa HVG-nek.

A tulajdonos szerint Dózi tisztában van azzal, hogy sztár. Megszokta a fotósokat, s hogy az érdeklődés középpontjába került: csipkedi, harapdálja a körülötte állókat, ezzel jelzi a felsőbbrendűségét. Mikóczy a lapnak elmondta, még sosem ült a lovon, és amíg versenyben van, nem is szeretne. „Az én súlyommal csak ártanék neki” – tette hozzá.

A lap kérdésére Mikóczy Zoltán elmondta, számára óriási meglepetés volt Orbán Viktor magánlátogatása Overdose versenyén, de ugyanilyen jólesett Szili Katalin vizitje is. Mint mondta: a lóval nem akar politizálni, ő maga azonban kapott egy nagyon komoly megkeresést a Kisgazdapárttól, hogy legyen az EP jelöltjük.

„Még gondolkodom a felkérésen. Az, hogy szlovák állampolgárként Magyarországot képviselhetném Brüsszelben, megmozgatott bennem valamit” – mondta.

Mikóczy verseny Overdose versenyló EP
Kapcsolódó cikkek