Közélet

Áder János Gyurcsány-idézetekkel alapozta a hangulatot - A gondok az MSZP kormányzásával kezdődtek

A gazdasági válság és az okvetetlenkedő ellenzék áll Magyarország minden gondjának hátterében a szocialisták szerint, ezzel szemben az ország igazi gondjai a szocialisták kormányra kerülésével kezdődtek.

Ezt Áder János, a Fidesz-MPSZ europarlamenti listájának negyedik helyén álló politikusa mondta szerdán kaposvári kampányindító fórumán. Sajtótájékoztatóján gazdasági mutatókkal érzékeltette: Magyarország az elmúlt évek alatt nemcsak a térség, hanem az EU-tagállamok rangsorában is mélyre csúszott - számol be a sonline.hu.

Az Országgyűlés volt elnökét a fórumon Szita Károly kaposvári polgármester konferálta föl, megjegyezve: az EP-választás tétje nem Áder János brüsszeli képviselősége, hiszen az már biztos. A tét az, hogy kimondassék, lehet-e büntetlenül azt csinálni, ami 2003-2004 óta Magyarországon kormányzás címén folyik; lehet-e felelőtlenül ígérgetni, és akár írásos garancia ellenére sem építeni meg határidőre a 67-es utat, működtetni Taszárt.



Áder János vetítettképes előadásán show-elemekkel kezdte, az őszödi beszéddel és egyéb Gyurcsány-idézetekkel alapozta a hangulatot. Az europarlamentiképviselő-jelölt szerint nem lehet ugyanis elfelejteni, hogy ami – mint fogalmazott – a baloldali értelmiség szerint a vonatkozó ciklus legigazabb beszéde volt, az tulajdonképpen a böszmeség bevallása.

sonline-->

Gyurcsány Szita Áder
Kapcsolódó cikkek