Közélet

Bűnügy a titokminiszter, Ficsor Ádám családjában - Próbaidőt kapott a nagyapja

Csak tiszta szeszből 170 litert tároltak a Ficsor-birtokon 2006 őszén, de összesen több mint 300 liter szeszes ital eredetét nem tudta igazolni a miskolci fővámhivatal járőrei előtt idősebb Ficsor János, a jelenlegi szocialista titokminiszter, Ficsor Ádám nagyapja - olvasható a Magyar Nemzet mai számában.

Az ügyben elindult nyomozás 2007 júliusában bírósági ítélettel végződött, idősebb Ficsor Jánost egy év próbaidőre bocsátották.

Ficsor Ádám a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter közleménye
 
 
Régi szokását elevenítette fel és ismét átlépett egy határt a Fidesz közeli sajtó. Két hónappal ezelőtt elhunyt 78 éves nagyapám három évvel ezelőtti ügyét hozta elő a Hír Tv és a Magyar Nemzet. Állításaikkal ellentétben semmiféle borpancsolás nem történt. Nagyapám egy jövedéki ügyben adminisztratív hibát vétett, a mulasztást elismerte és a következményeket viselte.
 
Tisztában vagyok vele, hogy a durva támadás az én személyem ellen irányult, rajtam nem találtak fogást és ezért kegyeletsértő módon elhunyt nagyapám emlékét gyalázták meg - írta a miniszter, szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

Ficsor próbaidő szesz eredete
Kapcsolódó cikkek