Közélet

Molnár: Kósa öntömjénezésére 500 milliót költenek

Molnár Csaba szerint az önkormányzati tiltakozás valójában fideszes kampányrendezvény volt, amelyen hazugságok hangzottak el – írja az ATV.hu

A miniszter a televízióban elmondta: nem igaz, amit Kósa Lajos állított a gyermekélelmezésről, a távhő áfájáról és az egyházakkal való tárgyalásokról, hiszen a kormány ezekben a kérdésekben érdemi megoldásokat kínált.

Debrecenben több mint 500 millió forintot költenek marketing, piár célokra, helyi média támogatására, magyarán szólva Kósa Lajos öntömjénezésére. Győrben pedig, ahol Szijjártó Péter önkormányzati képviselőként a gazdasági bizottság elnöke, az állítólag kivéreztetett testület 120 millió forint támogatást ad a gyengén teljesítő kosárlabdacsapat támogatására, amelynek Szijjártó a társadalmi elnöke” – sorolta Molnár a már a parlamentben is felvetett kifogásait.

A BKV körüli ügyekről Molnár kifejtette: a Fidesz és az SZDSZ közösen megakadályozta, hogy a szükséges döntéseket meghozzák. „Nehezen látjuk, hogy mi Demszky Gábor és Tarlós István közös érdeke ebben” – mondta a miniszter.

 

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek