Közélet

Suchman: Mesterházy nem volt mindig a "bólogatók" között

Mesterházy Attila miniszterelnöki jelölésekor arról döntött az MSZP, hogy akar-e generációváltást indítani, és hogy van-e mondanivalója a rendszerváltás után szavazópolgárrá lett fiatalok számára - mondta az InfoRádióban Suchman Tamás szocialista országgyűlési képviselő.

A miniszterelnök kiválasztása minden pártban kompromisszum kérdése. A szocialista párt vezetésének ezúttal azt kellett eldöntenie, hogy akar-e generációváltást indítani és van-e mondanivalója a rendszerváltás után szavazópolgárrá vált fiatalok részére - mondta Suchman Tamás az InfoRádió Aréna című műsorában.

A politikus hozzátette: Mesterházy Attila, a párt kormányfőjelöltje annak ellenére, hogy elvállalta az MSZP parlamenti frakciójának vezetését, "nem volt a folyamatosan bólogatók között".

A tény pedig, hogy Gyurcsány Ferenccel egy minisztériumban dolgozott, nem feltétlenül jelenti, hogy ha voltak a korábbi kormányfőnek tévedései, azok Mesterházyval közösen hozott döntéseken alapultak - jegyezte meg a Balaton Fejlesztés Tanács elnöke.

Suchman Tamás Mesterházy Attila
Kapcsolódó cikkek