Közélet

Antal és Balogh terhelő vallomást tett Hagyó Miklósra

Antal Attila és Balogh Zsolt (korábbi BKV-vezérigazgató és megbízott vezérigazgató) is terhelő vallomást tett Hagyó Miklósra – értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból.

Antal Attilát milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel is kapcsolatba hozták, ám az ügyészség a BKV tulajdonosi jogait gyakorló fővárosi vezetők – a mentelmi joggal rendelkező Hagyó Miklós – felelősségét is vizsgálja. Az ATV úgy tudja, hogy hétfőtől már az ügyészség folytatja az ügy szálainak felgöngyölítését, ez pedig forrásunk szerint azért indokolt, mert az ügynek komoly politikai szála van. A nyomozók már kedd reggel begyűjtötték a két korábbi BKV-vezető által aláírt szerződéseket, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. Együttműködőek voltak - nyilatkozta lapunknak rendőrséghez közeli forrásunk.

Az atv.hu vezető MSZP-s körökből úgy értesült, hogy a párt budapesti vezetése már a hétvégén leül Hagyó Mikóssal megtárgyalni a kialakult helyzetet. Úgy tudjuk, Demszky Gábor már a héten értesült arról, hogy a korábbi BKV-vezérigazgató terhelő vallomást tesz Hagyó Miklósra, ezért is nyilatkozta a sajtónak, hogy ő korábban figyelmeztette Hagyót arra, hogy amit tesz, az nem helyes.

Antal Attila Hagyó Miklós BKV Balogh Zsolt terhelő vallomás
Kapcsolódó cikkek