Közélet

MSZP: szó nincs bebetonozásról - Ez Orbánékra jellemző

Semmilyen köztisztviselői bebetonozás nem történt. Ez a Fidesz kormányzásra volt jellemző – mondta a Klubrádió Megbeszéljük műsorában Molnár Csaba, kancelláriaminiszter.

Orbán Viktor a 2002-es parlamenti választások elvesztése után egy héttel, még 300 embert főtisztviselőnek nevezett ki leválthatatlanul, akkor, amikor a választók már döntöttek, amikor az Orbán kormány már megbukott - mondta a kancelláriaminiszter a műsorban.

A Fideszes politikusok be is vallották, hogy Lakiteleki népfőiskolán már ezrével képzik a leendő közhivatalnokokat, akiket a mostani, kirúgandó független közszolgák helyére szánnak – mondta Molnár Csaba.

Répássy Róbert azt elhallgatta, hogy ezek az emberek nincsenek bebetonozva, csak attól vannak megvédve, hogy politikai alapon rúgják ki őket.

Mint korábban a Világgazdaság Online is megírta, a Fideszben úgy látják,  több száz millió forintjába kerülhet az adófizetőknek, hogy a szocialista kormányzat gőzerővel folytatja a kormányzati pártkáderek bebetonozását, zsírosabb állások osztogatását.

MSZP Fiidesz bebetonozás köztisztviselő
Kapcsolódó cikkek