Közélet

Újabb furcsa eset a Fővárosnál: MSZP-s főnökének köszönhetően több helyen is munkát kapott

Nem Hagyó Miklós sajtósa az egyetlen városházi alkalmazott, akit MSZP-s főnökének köszönhetően fővárosi cégben is foglalkoztattak – tudta meg a Magyar Nemzet.

Bartosné Póczos Marianna, az egészségközpont vezérigazgatójának munkaviszonyát közös megegyezéssel szüntette meg a múlt héten a Fővárosi Közgyűlés. A Horváth Csaba nevéhez köthető budapesti egészségügyi modell keretei között létrejött intézmény 2008 végén alakult, de érdemi munkát azóta sem végzett. A közgyűlés január 28-án úgy döntött, hogy az egészségközpontnál indított revizori vizsgálat befejezéséig felfüggeszti az egészségközpont működését, és az intézmény 434 millió forintos alaptőkéjét is zárolja.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a távozó vezérigazgató 2008 óta a városházán is fontos pozíciót töltött be: Bartosné a Főpolgármesteri Hivatal humán várospolitikai főpolgármester-helyettesi irodáján, majd ennek megszűnése után az egészségügyi ügyosztályon is Horváth főtanácsadójaként dolgozott. A lap értesülését Szilágyi Ildikó, a hivatal személyzeti, oktatási és munkaügyi ügyosztályának vezetője is megerősítette, és közölte, hogy Bartosné kinevezése 2008. szeptember 16-tól határozott időre – a főpolgármester megbízatásának idejéig – szól.

Hagyó MSZP sajtó
Kapcsolódó cikkek