Közélet

Győzött a csapata? - Jobban megy a munka másnap

A foci világbajnokság meglepetésszerű fellendülést hozhat az európai kis- és középvállalkozások számára – véli a HP saját felmérésére alapozva.

A régió vállalkozói közösségében végzett felmérés alapján a válaszadók több mint fele hatékonyabban dolgozik, ha előző nap az ország focicsapata nyert. 

A csoport mérkőzések idején készült felmérés alapján az angolok (63 százalék) és hollandok (62 százalék) érik el a legnagyobb hatékonyság-növekedést a győzelmet követő napon. 

A németek többsége kevésbé hatékonynak vallotta magát (csak 47 százalék), ami azt sugallhatja, hogy – kizárólag gazdasági szempontból – a hollandok vagy a spanyolok (56 százalék) győzelme lenne a legkívánatosabb kimenetele a világbajnokságnak. 

A felmérést végző HP IPG LaserJet és nagyvállalati megoldásokért felelős EMEA-régióbeli marketingazgatója, Luis Casado elmondása szerint a világbajnokság fellendülést hozhat a munkahelyeken hangulat és elkötelezettség tekintetében – főleg azokon a munkahelyeken, ahol a munkavégzést a kivetítők köré tudják szervezni.

Foci felmérés spanyol holland német HP mérkőzés foci vb
Kapcsolódó cikkek