Közélet

Szanyi: Horváth Csaba marad az MSZP budapesti jelöltje

A fő cél a Fidesz erőszakos nyomulásának megállítása - mondta az őszi önkormányzati választások szocialista kampányfőnöke

Az elmúlt hetek egyeztetésein nem tudtak megállapodni más pártokkal és szervezetekkel egy közös jelöltről, ezért Horváth Csaba maradt a szocialisták főpolgármester jelöltje - erősítette meg az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában Szanyi Tibor. Az őszi önkormányzati választások szocialista kampányfőnöke azt mondta, azt a közös jelöltet keresték, aki több pártnak is megfelel, nemcsak a parlamenti pártoknak, de azoknak a mozgalmaknak és párttöredékeknek is, amelyek élnek, léteznek, van valós szavazótáboruk.

Ezt az olajfát, ezt a sok-sok mozgalmat, pártot, pártmaradványt egybefűzve remélték megtalálni azt az embert, aki mindenki igényeinek megfelel, hiszen  Budapesten 23 polgármester lesz a legkülönbözőbb színekben, egy főpolgármesternek pedig mindegyikkel meg kell találni a közös hangot bizonyos városvezetési kérdésekben. Ilyen szövetségi jelölt azonban nincs, így aztán mindenki megy a saját jelöltjével, az MSZP Horváth Csabával.

Horváth csaba MSZP választások Szanyi Tibor
Kapcsolódó cikkek