Közélet

Tarlós: Valamit nagyon tudhat Orbán, ha nem csökken a fóbia

Az Orbán-kormány több pénzt készül a fővárosnak adni annál, mint amennyit a Bajnai-kormány a BKV finanszírozásáról kötött szerződésben vállalt, s a közelgő főpolgármester-választás toronymagas esélyese, a Fidesz-jelölt Tarlós István azon töpreng, hogy a pénzből a 4-es metró építését vagy inkább a BKV-t segítse-e ki.

Orbán Viktorhoz erős politikai szövetség fűzi, de állítása szerint a miniszterelnök sosem próbálta megkötni a kezét semmiben, és ezután sem fogja. Ha megválasztják, az ellenzékkel is keresi majd az együttműködést, de senkivel azok közül, akik a Demszky Gábor–Hagyó Miklós időszakban döntéshozó pozícióban voltak – írja a Figyelő címlapsztorijában.

"Muszáj megfogalmaznom személyes véleményként, hogy egyre inkább többségben vannak azok, akik nagyon unják már az Orbán- fóbiáról szóló szöveget. Valamit nagyon tudhat Orbán Viktor, ha a fóbia nem akar alábbhagyni" – vélekedett Tarlós István, hozzátéve, hogy erős politikai szövetség van a miniszterelnök és közte. A budapesti és országos választmány ülésén pedig kiderült volna, ha bárkinek fenntartásai lennének a személyével kapcsolatban. Leszögezte: Orbán Viktor egyszer sem kötötte meg a kezét a négy év alatt, és most sem fogja.

Hagyó BKV Demszky főpolgármester Figyelő tarlós
Kapcsolódó cikkek