Közélet

Harrach fiáig vezetnek a trafikosztás szálai

Harrach Péter KDNP-frakcióvezető fiáig is elvezetnek a trafikosztás szálai. Harrach Tamás cégének ügyvezetője kültag egy betéti társaságban, amely három dohánybolt koncessziós jogát nyerte el Angyalföldön, ott, ahol az ifjabb Harrach önkormányzati képviselő. A férfi a 2010-es választás előttmindenkit a Fidesz támogatására buzdított.

"Jót akarok magamnak. A Fidesz azt fogja tenni, amit én akarok, amire nekem van szükségem. Csak a Fidesz képes arra, hogy megoldja a problémáimat" – idézte fel a Népszabadság azt a direktmarketing-levelet, amelyet a kormányzásra készülő párt a 2010-es parlamenti választás előtt küldött szét több százezer háztartásba Beimli Tamás nevében, arcmásával és aláírásával.

A dühös Beimli Tamás kilétére akkor nem derült fény, és neve azóta sem bukkant fel a hírekben. Idén februárban viszont Beimli kültagja lett a Fumatore Bt.-nek, amely három XIII. kerületi trafik működtetésének jogát nyerte el korábban, az egyikét a Lehel Csarnokban, a másik kettőt a piac közelében. A bodrogkeresztúri férfi ugyanazon a napon lett a gárdonyi Greenproperty Kft. ügyvezetője. A fő tevékenységeként ingatlanokat bérbe és üzemeltető kft. tulajdonosa Harrach Tamás, a Fidesz–KDNP angyalföldi önkormányzati képviselője, Harrach Péter kereszténydemokrata frakcióvezető fia.

trafik KDNP Fidesz harrach
Kapcsolódó cikkek