Közélet

Még három hónapig marad előzetesben a Kun-Mediátor volt vezetője

A bíróság úgy látja, továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy Bróker Marcsi külföldre szökjön. A január közepi döntés nem jogerős, polgári nevén Dobrai Sándorné megtámadta a határozatot - írja a Magyar Idők szerdai számában.

Három hónappal meghosszabbította Bróker Marcsi előzetesét a Szolnoki Járásbíróság - adta hírül a Magyar Idők szerdán. A még január 12-én hozott határozat ellen a Kun-Mediátor Kft. korábbi vezetője fellebbezett, így az nem jogerős. Az asszony jelenleg is börtönben van, mivel az elsőfokú döntés a fellebbezés ellenére is végrehajtható.

Mint a Magyar Idők írja, a kényszerintézkedést azzal indokolja a bíróság, hogy az ügyfeleit több mint tízmilliárd forinttal megkárosító karcagi cég vezetője korábban is külföldre szökött, és ennek veszélye most is fennáll.

Dobrai Sándorné ellen 2015. áprilisban indult nyomozás sikkasztás gyanújával, miután a Kun-Mediátor Kft. kisbefektetői nem jutottak hozzá a pénzükhöz. 2016 decemberében végül Belize-ből szállították haza azután, hogy a gyanú szerint ott is talált olyan ügyfeleket, akiktől kicsalta a pénzüket.

három hónap Bróker Marcsi kun-mediátor előzetes
Kapcsolódó cikkek